Studio B Curacao

Ruime studio van 18 m geschikt voor 1 persoon met een draai-kiepraam voor frisse lucht en natuurlijk zonlicht en een eigen terrastafel met stoelen voor de deur op je terrasje. Studio B is de tweede studio in het rijtje achterin de tuin van het studentenhuis. De studio heeft een 2 persoons boxspring met matras en kussens. Er is een bureau met stoel wat gebruikt kan worden als werkplek. Een hang-leg kledingkast om je spullen in op te bergen met een handige ruimte bovenop, om je koffer op te bergen. Er is een kluis voor je kostbaarheden en een goede kwaliteit airconditioning voor een lekkere koude bries gedurende de dag of nacht. Er is een prive badkamer met douche, wastaflel en toilet, een keukentje met 2 pits kooktoestel, een ijskastje en keukenspullen, zoals pannen, borden, bestek en glaswerk. De studio is voorzien van zowel Europese 220 voltage stopcontacten als Amerikaanse 110 stopcontacten. Let op! Je moet nooit 110 apparaten in 220 voltage steken, dan gaan ze onherroepelijk kapot.

Studio’s Curacao

De maandelijkse huurprijzen voor de studio’s zijn inclusief high speed wireless internet en tuinonderhoud. Kosten voor water, elektra en afvalbijdrage zijn exclusief. Verplichte eindschoonmaak is ANG 100.00.
KamerPrijsBed
Studio A Curacao*ANG 875.00 (≈ EUR 435)2 persoonsbed25 m²
Studio B CuracaoANG 750.00 (≈ EUR 370)2 persoonsbed20 m²
Studio C CuracaoANG 800.00 (≈ EUR 395)2 persoonsbed22 m²
*Studio A is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 975 (≈ EUR 482).

Kamers Studentenhuis Curacao

De studio’s zijn erg gewild, maar als je een voorkeur hebt voor een studentenhuis met kamers bekijk dan de kamers op Curacao