Studio C Curacao

Ruime studio van 20 m geschikt voor 1 persoon met veel draai-kiepramen voor frisse lucht en natuurlijk zonlicht en een eigen terrastafel met stoelen voor de deur op je terrasje. Studio C is de derde studio in het rijtje achterin de tuin van het studentenhuis. De studio heeft een 2 persoons boxspring met matras en kussens. Er is een bureau met stoel wat gebruikt kan worden als werkplek. Een hang-leg kledingkast om je spullen in op te bergen met een handige ruimte bovenop, om je koffer op te bergen. Er is een kluis voor je kostbaarheden en een goede kwaliteit airconditioning voor een lekkere koude bries gedurende de dag of nacht. Er is een prive badkamer met douche, wastafel en toilet, een keukentje met 2 pits kooktoestel, een ijskastje en keukenspullen, zoals pannen, borden, bestek en glaswerk. De studio is voorzien van zowel Europese 220 voltage stopcontacten als Amerikaanse 110 stopcontacten.

Prijs: ANG 950.00     airco tegen bijbetaling

Studio’s Curacao

De maandelijkse huurprijzen voor de studio’s zijn inclusief belasting, water, elektra, afvalstoffenbijdrage, high speed wireless internet en tuinonderhoud. Verplichte eindschoonmaak is ANG 100.00.

HUURPRIJZEN

KamerPrijsBed
Studio A Curacao*ANG 975.002 persoonsbed25 m²
Studio B CuracaoANG 925.002 persoonsbed20 m²
Studio C CuracaoANG 950.002 persoonsbed22 m²

*Studio A is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 1075.00

Kamers Studentenhuis Curacao

De studio’s zijn erg gewild, maar als je een voorkeur hebt voor een studentenhuis met kamers bekijk dan de kamers op Curacao