Studio huren Curacao

Ben je op zoek naar een studio om te huren in Curaçao? Dan ben je hier op de juiste plek! Er zijn 3 ruime (minimaal 20m2), nieuwe en luxe studio’s beschikbaar met eigen voorzieningen. Iedere studio beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken is volledig ingericht en is voorzien van een elektrische kookplaat en een ijskast. Verder aanwezig: 2-persoonsbed, eigen kluisje, hang-legkast, tafel met stoelen en airco (non smoking). Bij het hoofdpand bevindt zich tevens een wasmachine.

De studio’s zijn rondom goed beveiligd door middel van traliewerk en een alarmsysteem met paniekknop per huurder. De studio’s zijn onderdeel van een groot wooncomplex samen met een studentenhuis met kamers. Studio A is geschikt voor twee personen. De overige studio’s zijn voor één persoon ingericht.

GRATIS is: High speed wireless internet, gebruik wasmachine, schoonmaak algemene ruimten en tuinonderhoud zijn inclusief. In iedere studio zijn 110 en 220 voltage stopcontacten aangelegd, lekker makkelijk voor je telefoon, tablet of laptop. In de tuin zijn voor de studio’s is er een zitje.

De studio’s zijn samen met het studentenhuis met kamers een onderdeel van één wooncomplex die in de loop der jaren de alias ‘Huize de Kooi’ heeft verkregen. Het leuke en unieke aan ‘Huize de Kooi’ is de kleinschaligheid waardoor er vaak een hechte band tussen de bewoners ontstaat.

Huurprijzen

De maandelijkse huurprijzen voor de studio’s zijn inclusief high speed wireless internet en tuinonderhoud. Kosten voor water, elektra en afvalbijdrage zijn exclusief. Verplichte eindschoonmaak is ANG 100.00.

KamerPrijsBed
Studio A Curacao*ANG 1000.00 2 persoonsbed25 m²
Studio B CuracaoANG   850.002 persoonsbed20 m²
Studio C CuracaoANG   875.002 persoonsbed22 m²

Voor de accurate wisselkoers naar Euro’s click hier.

*Studio A is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 1250.00

Bekijk hieronder de verschillende studio’s die we je huren voor een leuke tijd in een studentencomplex in Curaçao.Of klik hierboven op één van de studio’s om alle afbeeldingen van desbetreffende studio te bekijken.

De studio’s zijn erg gewild, maar als je een voorkeur hebt voor een studentenhuis met kamers bekijk dan de kamers op Curacao