Gastenboek

Vele studenten zijn je voor geweest voor een verblijf op Curacao bij Studentenkamer Curacao. Voor hen én voor ons hebben wij een gastenboek aangemaakt. Zo bieden wij onze studenten, stagiaires en avonturiers van Studentenkamer Curacao de gelegenheid om hun waardering dan wel hun ongenoegen te uiten. Daarbij kunnen nieuwe bewoners ook lezen wat eerdere gasten over hun verblijf geschreven hebben. Bekijk hieronder een leuk gastenboek tot 2019 met de ervaringen van onze vorige bewoners van Huize de Kooi. Onder het gastenboek meer recente reacties van de periode erna.

15 thoughts on “Gastenboek

 1. FB post 1 aug 2021 Melvin

  Na 7 maanden hier gezeten te hebben, kan ik zeggen dat het een top locatie is en dat de Jo en Heike super verhuursters zijn. Niets is teveel gevraagd.
  Of je een keer vergeten bent je stroom op te waarderen? zij helpen je uit te brand en zorgen er zelfs ‘s avonds voor dat je toch nog stroom krijgt. Jezelf buitengesloten met je slot? Jo komt het slot wel even voor je uitboren en forceren, tja veel meegemaakt en een leuke tijd gehad en vooral veel gelachen. 😂
  Zelf tijdens dat ik ziek ben geweest voelde het soms als een moeder die me een soepje kwam brengen om aan te sterken. Dus zoals ik al zei, hier zit je goed💯
  Nu sinds alles tijdens covid ook nog is opgeknapt is het helemaal een chille plek. 👌🏼
  Aanrader? ZEKER !!!
  Vragen over de kooi? Dan kan je me een berichtje sturen en vertel ik je alles 😄

  1. 😍 Hartstikke leuk! Bedankt voor je komst, het was super gezellig je te huisvesten. Veel succes met afstuderen en in de toekomst.

 2. Heb het heel fijn gehad in een studiootje van Huize de Kooi! Voelde me er veilig en contact was goed. Het was wel in een rustige periode dus kan me voorstellen dat het met meerdere studenten extra leuk en gezellig is! Al met al een superfijne plek!😃

 3. Mijn dochter is prima geholpen en heeft gedurende haar stage leuke vriendschappen opgedaan in het studentenhuis. Mijn man en ik zijn ook 1x komen kijken en fijne/veilige plek! Dank

 4. Super centrale plek. Goedkoop en veilig wonen. Aanrader! Houd je meer over om leuke dingen te doen. Je leeft buiten op Curacao en bent weinig in je kamer.

 5. Frenkie aug 2020

  Spannend in deze tijd naar Curaçao! Goed opgevangen en mee geholpen alles op orde te krijgen in huis voor de nieuwe huurders. Dank voor de leuke tijd en succes verder!

 6. Fijne plek om te wonen met een overdekt, afgesloten gedeelte buiten. Hier kun je lekker chillen en je andere huisgenoten leren kennen. Dicht in de buurt van de hotspots en twee hekken rondom het huis voor extra veiligheid. Ik ben hier zelf 11 maanden met plezier verbleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *