Ligging en omgeving Curacao

Curaçao is een zeer populaire bestemming onder stagiairs en studenten. Je hebt dus eigenlijk altijd wel aanspraak met mensen die in hetzelfde bootje als jij zitten en kan je nieuwe vrienden leren kennen, maar daarnaast heeft het eiland ook meer dan genoeg te doen. Zo kan je op je vrije dagen heerlijk genieten van de prachtigste stranden, en kan je ’s avonds samen met huisgenoten, collega’s en nieuwe vrienden er zo lang op uit dansen als je maar wilt. Om je alvast een indruk te geven van alle mogelijkheden op Curacao hebben we hieronder alvast wat tips voor faciliteiten of bezienswaardigheden in Curacao.

Faciliteiten en bezienswaardigheden op Curacao

Uitgaan op Curacao: Happy Hours

Voor wat betreft de Happy Hours momenten zijn deze vastgeroest en gestructureerd ingepland in het uitgaansleven van Curacao. Hierdoor komen vaak veel studenten en toeristen op Curacao tegelijk op dezelfde uitgaansplekken.

In ieder geval onder de Nederlandse toeristen en studenten zijn de Happy Hours bij Zanzibar en Wet & Wild en het meest befaamd. Niet geheel toevallig zijn beiden aan het strand gelegen. Maar naast Zanzibar & Wet & Wild zijn er nog veel meer Happy Hours bij verschillende bars en restaurants op Curacao.

Om het gemakkelijk te maken hebben wij de agenda van de leukste Happy Hours op een rijtje gezet:

 Dag in de week                      Bar/Restaurant                                                               Tijd

WoensdagCabana18:00 – 19:00
DonderdagCafé de Tijd16:00 tot 18:00
VrijdagWet & Wild, Cabana, Chill17:30 tot 19:00
ZaterdagZanzibar17:00 – 18:00
ZondagWet & Wild, Cabana18:00 – 19:00