Kamer huren Curacao

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gezellig studentenhuis en een eigen studentenkamer om te huren op Curacao? Dan ben je op de juiste plek. Het studentenhuis is zeer centraal gelegen in de woonwijk Marie Pompoen, tegen Salina aan. Het huis beschikt over 7 ruime kamers (minimaal 12 m2) met 2-persoonsbed, hang-legkast, eigen kluisje, een ventilator of airco (tegen bijbetaling). Er zijn 2 moderne badkamers met regendouche, wastafel en toilet daarvon is 1 badkamer voorzien van warm water. De nette, ruime keuken is volledig ingericht en voorzien van ruime opberg bakken per kamer, 2 ruime ijskasten, een 4 pits gasfornuis, een magnetron en natuurlijk een tosti ijzer. Er is tevens een wasmachine aanwezig. In de tuin bevindt zich een groot overdekt buitenterras. 

GRATIS is : High speed wireless internet, gebruik wasmachine, wekelijkse schoonmaak van de algemene ruimten en tuinonderhoud. Het huis en de studio’s bevinden zich op een afgelsoten terrein, wat uitsluitend toegangkelijk is met een sleutel en is rondom goed beveiligd door middel van traliewerk. In iedere kamer zijn 110 en 220 voltage stopcontacten aangelegd, lekker makkelijk voor je telefoon, tablet of laptop.

Het studentenhuis met kamers is samen met de studio’s onderdeel van één wooncomplex die in de loop der jaren de alias ‘Huize de Kooi’ heeft verkregen. Het leuke en unieke aan ‘Huize de Kooi’ is de kleinschaligheid waardoor er vaak een hechte band tussen de bewoners ontstaat.

Huurprijzen inclusief – nooit bemiddeling fee

De maandelijkse huurprijzen voor de kamers zijn inclusief water, elektra, afvalbijdrage, wekelijkse schoonmaak algemene ruimten, tuinonderhoud en high speed wireless internet. Lekker makkelijk, alles inclusief en geen verassingen achteraf. Airco is beschikbaar tegen bijbetaling. Verplichte eindschoonmaak is ANG 75.00. Voor de accurate wisselkoers naar Euro’s click hier.

Bekijk hieronder de verschillende studentenkamers en de sanitaire voorzieningen in het studentenhuis die we je kunnen bieden voor een leuke tijd in Curaçao. Of klik hieronder op één van de kamers om alle afbeeldingen van desbetreffende kamer te bekijken.

Indien je liever een studio wil of benieuwd bent naar de prijzen van de studio’s, bekijk dan dit aanbod aan studio’s in Curaçaomod

KAMERS

De maandelijkse huurprijzen voor de kamers zijn inclusief water, elektra,  afvalbijdrage, wekelijkse schoonmaak algemene ruimten, tuinonderhoud, gebruik wasmachine en high speed wireless internet. Verplichte eindschoonmaak is ANG 75.00.

HUURPRIJZEN

KamerPrijsBed
Kamer 1 Studentenhuis CuracaoANG 800.002 persoonsbed12 m²
Kamer 2 Studentenhuis CuracaoANG 800.002 persoonsbed12 m²
Kamer 3 Studentenhuis CuracaoANG 800.002 persoonsbed12 m²
Kamer 4 Studentenhuis CuracaoANG 825.002 persoonsbed20 m²
Kamer 5 Studentenhuis CuracaoANG 800.002 persoonsbed12 m²
Kamer 6 Studentenhuis CuracaoANG 800.002 persoonsbed15 m²
Kamer 7 Studentenhuis CuracaoANG 800.002 persoonsbed13 m²

Voor de accurate wisselkoers naar Euro’s click hier.

*Kamer 4 is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 925.00

STUDIO’S

De maandelijkse huurprijzen voor de studio’s zijn inclusief water, elektra, afvalbijdrage, gebruik wasmachine, high speed wireless internet en tuinonderhoud. Verplichte eindschoonmaak is ANG 100.00.

HUURPRIJZEN

KamerPrijsBed
Studio A Curacao*ANG 975.002 persoonsbed25 m²
Studio B CuracaoANG 925.002 persoonsbed20 m²
Studio C CuracaoANG 950.002 persoonsbed22 m²

Voor de accurate wisselkoers naar Euro’s click hier.

*Studio A is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 1050.00

Sanitaire Voorzieningen

Keuken

De keuken is recent volledig voorzien van nieuwe tegels en stainless steel horeca werktafels. Iedere student/stagiaire/avonturier ontvangt een dry food container voor het opbergen van zijn/haar spullen. De ijskast heeft ook een dergelijke indeling. Het schoonmaakbedrijf komt wekelijks om de keuken schoon te houden. Ze doen echter geen afwas. Er is een wasmachine aanwezig die kosteloos gebruikt kan worden.
Keuken tweede foto kamer studentenhuis curacao

Badkamers

Er zijn 2 moderne badkamers beschikbaar in het woonhuis. Voldoende capaciteit om comfortabel te delen met medebewoners.

Beide badkamers zijn voorzien van een regendouche, een wastafel en toilet. 

De schoonmaakster komt wekelijks om de ruimten schoon te houden.