Kamer huren Curacao

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gezellig studentenhuis met een eigen studentenkamer om te huren in Curacao? Dan ben je op de juiste plek. Het studentenhuis is zeer centraal gelegen in de woonwijk Marie Pompoen, tegen Salina aan. Het huis beschikt over 7 ruime kamers (minimaal 12 m2) met 2-persoonsbed, hang-legkast, eigen kluisje, een ventilator en airco (tegen bijbetaling). Er zijn 2 nieuw gerenoveerde badkamers voorzien van warm water met regendouche, wastafel en toilet. De nieuw gerenoveerde keuken is volledig ingericht en is voorzien van ruime opberg bakken per kamer, 2 ruime ijskasten, een 4 pits gasfornuis en een magnetron. Er is tevens een wasmachine aanwezig. In de tuin bevindt zich een groot overdekt buitenterras. 

GRATIS is : High speed wireless internet, gebruik wasmachine, wekelijkse schoonmaak van de algemene ruimten en tuinonderhoud. Het huis is rondom goed beveiligd door middel van traliewerk en een alarmsysteem. In iedere kamer zijn 110 en 220 voltage stopcontacten aangelegd, lekker makkelijk voor je telefoon, tablet of laptop.

Het studentenhuis met kamers is samen met de studio’s onderdeel van één wooncomplex die in de loop der jaren de alias ‘Huize de Kooi’ heeft verkregen. Het leuke en unieke aan ‘Huize de Kooi’ is de kleinschaligheid waardoor er vaak een hechte band tussen de bewoners ontstaat.

Huurprijzen inclusief – nooit bemiddeling fee

De maandelijkse huurprijzen voor de kamers zijn inclusief water, elektra, afvalbijdrage, wekelijkse schoonmaak algemene ruimten, tuinonderhoud en high speed wireless internet. Lekker makkelijk, alles inclusief en geen verassingen achteraf. Airco is beschikbaar tegen bijbetaling. Verplichte eindschoonmaak is ANG 75.00. Voor de accurate wisselkoers naar Euro’s click hier.

Bekijk hieronder de verschillende studentenkamers en de sanitaire voorzieningen in het studentenhuis die we je kunnen bieden voor een leuke tijd in Curaçao. Of klik hierboven op één van de kamers om alle afbeeldingen van desbetreffende kamer te bekijken.

Indien je liever een studio wil of benieuwd bent naar de prijzen van de studio’s, bekijk dan dit aanbod aan studio’s in Curaça

KAMERS

De maandelijkse huurprijzen voor de kamers zijn inclusief water, afvalbijdrage, wekelijkse schoonmaak algemene ruimten, tuinonderhoud en high speed wireless internet. Kosten voor elektra zijn exclusief (pre-paid systeem) en verplichte eindschoonmaak is ANG 75.00.

HUURPRIJZEN

KamerPrijsBed
Kamer 1 Studentenhuis CuracaoANG 775.002 persoonsbed12 m²
Kamer 2 Studentenhuis CuracaoANG 775.002 persoonsbed12 m²
Kamer 3 Studentenhuis CuracaoANG 775.002 persoonsbed12 m²
Kamer 4 Studentenhuis CuracaoANG 800.002 persoonsbed20 m²
Kamer 5 Studentenhuis CuracaoANG 775.002 persoonsbed12 m²
Kamer 6 Studentenhuis CuracaoANG 775.002 persoonsbed15 m²
Kamer 7 Studentenhuis CuracaoANG 775.002 persoonsbed13 m²

Voor de accurate wisselkoers naar Euro’s click hier.

*Kamer 4 is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 850.00

STUDIO’S

De maandelijkse huurprijzen voor de studio’s zijn inclusief high speed wireless internet en tuinonderhoud. Kosten voor water, elektra en afvalbijdrage zijn exclusief. Verplichte eindschoonmaak is ANG 100.00.

HUURPRIJZEN

KamerPrijsBed
Studio A Curacao*ANG 900.002 persoonsbed25 m²
Studio B CuracaoANG 850.002 persoonsbed20 m²
Studio C CuracaoANG 875.002 persoonsbed22 m²

Voor de accurate wisselkoers naar Euro’s click hier.

*Studio A is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 1050.00

Sanitaire Voorzieningen

Keuken

De keuken is recent volledig voorzien van nieuwe tegels en stainless steel horeca werktafels. Iedere student/stagiaire/avonturier ontvangt een dry food container voor het opbergen van zijn/haar spullen. De ijskast heeft ook een dergelijke indeling. Het schoonmaakbedrijf komt wekelijks om de keuken schoon te houden. Ze doen echter geen afwas. Er is een wasmachine aanwezig die kosteloos gebruikt kan worden.
Keuken tweede foto kamer studentenhuis curacao

Badkamers

Er zijn 2 nieuw gerenoveerde badkamers beschikbaar in het woonhuis. Voldoende capaciteit om comfortabel te delen met medebewoners.

Beide badkamers zijn voorzien van een regendouche, een wastafel en toilet.

Het schoonmaakbedrijf komt wekelijks om de ruimten schoon te houden.