Studio A Curacao

Ruime studio van 25 m geschikt voor 2 personen met veel draai-kiepramen voor frisse lucht en natuurlijk zonlicht. Er is een eigen picknick tafel voor de deur op je terrasje. Studio A is de eerste studio in het rijtje achterin de tuin van het studentenhuis. De studio heeft een 2 persoons boxspring met matras en kussens. Er is een bureau met stoelen wat gebruikt kan worden als werkplek. Een hang-leg kledingkast om je spullen in op te bergen met een handige ruimte bovenop, om je koffer op te bergen. Er is een kluis voor je kostbaarheden en een goede kwaliteit airconditioning voor een lekkere koude bries gedurende de dag of nacht. Er is een prive badkamer met douche, wastafel en toilet, een keukentje met 2 pits kooktoestel, een ijskast en keukenspullen, zoals pannen, borden, bestek en glaswerk. De studio is voorzien van zowel Europese 220 voltage stopcontacten als Amerikaanse 110 stopcontacten.

Prijs: ANG 975.00 inclusief-airco tegen bijbetaling-nooit bemiddeling fee

Studio’s Curacao

De maandelijkse huurprijzen voor de studio’s zijn inclusief belasting, water, elektra, afvalstoffenbijdrage, high speed wireless internet en tuinonderhoud. Verplichte eindschoonmaak is ANG 100.00.

HUURPRIJZEN

KamerPrijsBed
Studio A Curacao*ANG 900.002 persoonsbed25 m²
Studio B CuracaoANG 850.002 persoonsbed20 m²
Studio C CuracaoANG 875.002 persoonsbed22 m²

*Studio A is mogelijk om voor 2 personen te reserveren voor een totaalbedrag van ANG 1000.00

Kamers Studentenhuis Curacao

De studio’s zijn erg gewild, maar als je een voorkeur hebt voor een studentenhuis met kamers bekijk dan de kamers op Curacao