Studentenkamer/studentenhuis Curacao

Ben je op zoek naar een gezellig studentenhuis met een eigen studentenkamer in Curacao? Dan ben je op de juiste plek.. Het studentenhuis is zeer centraal gelegen in de woonwijk Marie Pompoen. Het huis beschikt over 7 ruime kamers (minimaal 12 m2) met 2-persoonsbed, hang-leg kast, eigen kluisje en een plafondventilator. Er zijn 2 nieuw gerenoveerde badkamers met regendouche, wastafel en toilet. De nieuw gerenoveerde keuken is volledig ingericht en is voorzien van ruime opbergbakken per kamer, 2 ruime ijskasten, een 4 pits gasfornuis en een magnetron. Er is tevens een wasmachine aanwezig.

In de tuin bevindt zich een groot overdekt buitenterras. GRATIS is : High speed wire-less internet, gebruik wasmachine, wekelijkse schoonmaak van de algemene ruimten en tuinonderhoud. Het huis is rondom goed beveiligd door middel van traliewerk en een infra-rood alarmsysteem met paniekknop per huurder. In iedere kamer zijn 110 en 220 voltage stopcontacten aangelegd, lekker makkelijk voor je telefoon, tablet of laptop. 

Bekijk hieronder de verschillende studentenkamers die we je kunnen bieden voor een leuke tijd in een studentenhuis in Curaçao. Indien je liever een studio wil, bekijk dan dit aanbod aan studio’s in Curaçao